Nieuws overzicht

Enschede stelt zich kandidaat als gastgemeente Roze Zaterdag 2023

Enschede stelt zich kandidaat om het meerdaagse evenement de Roze Zaterdag in 2023 te mogen organiseren met als thema ‘Liefs uit Enschede’.

Lees meer

Succesvolle online paasspeurtocht

Tijdens het paasweekend konden bezoekers van uitinenschede.nl meedoen met onze online paasspeurtocht.

Lees meer

Enschede Studenten Pubquiz 2021

Wij organiseren, via het platform Study in Enschede, op donderdagavond 22 april van 20:00 – 21:30 uur een echte online pubquiz voor alle studenten in de stad!

Lees meer

Casting – nieuwe stadscampagne

Voor het nieuwe stadsmerk en de bijbehorende campagnes zijn we op zoek naar modellen en figuranten. Iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd, nationaliteit of geslacht.

Lees meer

Koningsfestival Enschede geannuleerd

De organisatie blijft in aanloop naar Koningsdag 2021 wel kijken welke (kleinschalige) activiteiten er eventueel wel mogelijk zijn.

Lees meer

Monique Richters nieuwe Eventmanager

Enschede Promotie heeft per 1 maart Monique Richters als nieuwe evenementen manager aangesteld. Monique werkt al geruime tijd bij Enschede Promotie en heeft jarenlange ervaring.

Lees meer

Interessantere nieuwsbrief voor fans Enschede

De Nederlandse en Duitse nieuwsbrief wordt al erg goed gelezen. Maar natuurlijk zijn we altijd bezig om al onze middelen te optimaliseren, om nog meer uit de nieuwsbrief te halen.

Lees meer

Nieuw stadsmerk

Met creatieven en strategen uit de stad zitten we, samen met de Gemeente Enschede, deze week midden in de bubbel van het merkontwikkelingstraject gedoken.

Lees meer

AKI KUNST IN BUITENEXPOSITIE

Van 3 t/m 31 maart kunnen bewoners en bezoekers van Enschede genieten van buitenkunst met werk van Fine Art AKI studenten en alumni.

Lees meer
1 2 3 8