Nieuws overzicht

Study in Enschede ondersteunt nieuwe campagne “daar doe ik het voor”

Op 21 oktober werd de landelijke campagne “daar doe ik het voor” gelanceerd om de bewustwording van de corona maatregelen te vergroten onder studenten.

Lees meer

Koop lokaal, steun lokaal

Steun onze stad Om alle Enschedese cafés, restaurants, winkels, culturele instellingen en andere zaken te helpen hebben wij www.steunenschede.nl in het leven geroepen. Hierop bundelen we alle acties en initiatieven van ondernemers, zodat de consument op één plek kan vinden wat hij zoekt. Met daarbij natuurlijk onze kernboodschap: Steun de stad en koop lokaal! Sta […]

Lees meer

(Online) lancering Study in Enschede kortingskaart

Na de lancering van de Study in Enschede kortingskaart tijdens de Kick-In stadstour van de Universiteit Twente, is er een online campagne ingezet om de zichtbaarheid van de kortingskaart te vergroten.

Lees meer

Help jij de ijsbaan mogelijk te maken?

Terwijl we in onze hoofden nog nagenieten van de laatste zomerse zonnestralen en uitkijken naar prachtige herfstige dagen, zitten wij met ons hoofd alweer helemaal in de winter.

Lees meer

Kennismaking pop-up brandteam

Pop-up brandteam voor het eerst bij elkaar Met veel plezier kijken wij terug op de kennismaking met het pop-up brandteam, een team van creatives en strategen uit Enschede. Alle enthousiaste reacties en positieve energie geven ons veel vertrouwen in de driedaagse sprintsessie voor het merk Enschede. Wij stellen je graag aan hen voor: Ralph Hoveling […]

Lees meer

Zaterdagmarkt eenmalig deels verplaatst

Aanstaande zaterdag 3 oktober is een feestdag voor onze Duitse buren. De winkels in Duitsland zijn dan gesloten en veel Duitsers komen dan een dag winkelen in Enschede.

Lees meer

Gemeenteraad stelt citymarketingvisie Enschede unaniem vast

Met trots kunnen wij melden dat de gemeenteraad afgelopen maandag unaniem heeft ingestemd met de Citymarketingvisie Enschede. Een mooie bevestiging dat ook vanuit de politiek draagvlak is voor deze visie die ontwikkeld is.

Lees meer

Nieuw: Drielandenfietsroute

Er is een nieuwe grensoverschrijdende fietsroute van 68 km. De route gaat door Nederland en twee Duitse deelstaten. De route is er in het Duits en Nederlands.

Lees meer

Singelloop 2020

Wij deden mee aan de Menzis Singelloop van Enschede op 13 september. Een bijzondere, maar mooie editie van dit Enschedese evenement.

Lees meer
1 2 3 5