Nieuwsoverzicht

Terugblik op ‘Talent Take Off’

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie van het kennisevenement 'Talent Take Off' voor studenten in Enschede.

Lees meer

Duitsland campagne is gestart

Onze Duitsland Campagne is gestart! Speciaal voor onze Duitse bezoekers rollen we de rode loper uit en laten we ze kennismaken met de veelzijdigheid van Enschede.

Lees meer

Burgemeester ontvangt eerste exemplaar City Magazine

Bewoners en bezoekers inspireren de stad te ontdekken volgens 'oude sporen en nieuwe energie'. Dat is het doel van ons vernieuwde City Magazine.

Lees meer

Landelijke campagne Enschede

Deze week starten wij een landelijke online- en offline campagne met als doel om de bekendheid van Enschede als weekendbestemming te vergroten en meer binnenlandse bezoekers te verleiden naar de stad te komen.

Lees meer

Enschedeërs trots op toerisme in de stad

Onderzoek naar de impact van vrijetijdseconomie op Twente, heeft uitgewezen dat de bewoners van Enschede trots zijn op het toerisme in de stad. Wij zijn blij met de mooie uitkomst van dit onderzoek.

Lees meer

Netwerkbijeenkomst 7 april

Graag nodigen we je uit voor onze netwerkbijeenkomst op 7 april 2022. Tijdens de bijeenkomst willen wij graag informeren, inspireren en verbinden. Meer informatie vind je hier.

Lees meer

Enschede viert de lente

Vanaf 21 maart wordt de lente gevierd in Enschede! De bloemetjes kunnen naar buiten, de dagen worden langer en alles komt in bloei. Enschede is weer open, je kunt genieten van alle aanbod en dit willen we laten zien.

Lees meer

Nieuwe officemanager

Ria Cousijnsen-Waccary gaat met pensioen! Ze maakt graag ruimte voor Karine Koopmans die haar taken als officemanager citymarketing bij ons overneemt.

Lees meer

Mobiele Tourist Info Enschede

Heb jij hem al zien rijden? Dit bijzondere voertuig is vanaf nu in de stad te zien als mobiele Tourist Info en promotiemiddel. Hiermee willen we toeristische informatie brengen naar de plek toe waar de meeste bezoekers zich bevinden.

Lees meer
1 2 3 13