Nieuwsoverzicht

LANDELIJKE CAMPAGNE ENSCHEDE

Deze week starten we een landelijke campagne met als doel de bekendheid van Enschede als creatieve stad te vergroten en meer bezoekers te trekken.

Lees meer

JE KAN DE KORTING KRIJGEN

In samenwerking met ondernemers uit de stad, zetten wij een landelijke campagne in rond winkelen in Enschede met een knipoog naar Black Friday.

Lees meer

VOLOP FEEST TIJDENS KERSTMIDDAG ENSCHEDE

Begin de feestdagen gezellig met vrienden, familie of collega's tijdens kerstmiddag op zaterdag 24 december in Enschede!

Lees meer

GRATIS WANDELINGEN GROOT SUCCES

Tourist Info Enschede heeft een ruim aanbod aan wandel- en fietsroutes. Om hier meer bekendheid aan te geven zijn er op drie zaterdagen gratis wandelingen georganiseerd.

Lees meer

ENSCHEDE LIGHTS UP

Van donderdag 15 december t/m zondag 18 december vindt er een spectaculaire lichtroute plaats door de binnenstad van Enschede. Een gratis lichtbelevenis op zes verschillende locaties.

Lees meer

WORKSHOPS VOOR LOKALE ONDERNEMERS

Wij bieden gratis workshops aan voor onze stakeholders en ondernemers in de stad over social media en online marketing. Welke tips & tricks zijn er en waarom is dit zo belangrijk?

Lees meer

IJSBAAN OP DE OUDE MARKT

Tijdens de aankomende editie van Winter Wonderland van 9 december 2022 t/m 8 januari 2023 zal de ijsbaan op de Oude Markt weer schitteren.

Lees meer

WANDEL MEE IN ENSCHEDE

Op zaterdag 22 en 29 oktober en zaterdag 5 november organiseren wij gratis stadswandelingen door de binnenstad.

Lees meer

SPEURTOCHT

Voor alle kleine speurneuzen vanaf 4 jaar is er nu een gloednieuwe, gratis speurtocht door de binnenstad van Enschede.

Lees meer
1 2 3 16