Folders & brochures

Elk jaar brengen we een aantal folders en brochures uit om bezoekers wegwijs te maken in onze stad en ze te inspireren. Bijvoorbeeld om een stadswandeling te maken of de textielroute te fietsen. Daarnaast verschijnt elke maand de Nederlandstalige Uitagenda voor Enschede en vijf keer per jaar de Duitstalige versie. De folders zijn beschikbaar op de Tourist Info punten en bij onze toeristische bakfiets. De Uitagenda kunnen bezoekers ook in de parkeergarages meenemen.

Om bezoekers een welkom gevoel te geven, ontwikkelden we het citymagazine. Met inspirerende artikelen, leuke tips en praktische informatie voor een aangenaam verblijf in onze stad. Een glossy magazine in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Blader door het citymagazine.

Enschede folders op jouw locatie

Wil je bezoekers van jouw overnachtingslocatie een plattegrond, folder of magazine aanbieden? Vraag dan een pakket folders aan via [email protected]

Adverteren in onze folders

Onder de aandacht komen van een groot publiek kan met een advertentie in onze Uitagenda, het citymagazine of op onze websites. Meer weten over adverteren, bekijk de advertentiemogelijkheden.

Bekijk alle folders&brochures

 

Bekijk ook:

MEER WETEN OVER ADVERTEREN?
NEEM CONTACT OP MET

Contact