Winter Wonderland betovert bezoekers

Sfeer en beleving staan centraal tijdens Winter Wonderland in Enschede. Met onder meer een ijsbaan op de Oude Markt, kerstmarkten en de stadsherberg zijn er volop activiteiten om bezoekers naar onze binnenstad te trekken. De bijzondere verlichting, kerstliedjes uit de boxen en de Long Lane of Love maken de stad sfeervol en romantisch.

Verschillende activiteiten onder één paraplu

Enschede Promotie is vergunninghouder en organisator van alle activiteiten in de binnenstad, hieronder vallen onder andere de ijsbaan, Long Lane of Love en de sfeervolle aankleding en grote verlichtingsobjecten op verschillende plekken. Daarnaast coördineren we de andere activiteiten in de stad en vermarkten dit onder één paraplu: Winter Wonderland Enschede.

Promotie van Enschede Winter Wonderland

Het aanbod tijdens de wintermaanden brengen we extra onder de aandacht. Bijvoorbeeld met spots op landelijke TV. Dat zien we terug in de bezoekersaantallen van onze stad. Bekijk de sfeer en de resultaten in de aftermovie van Winter Wonderland 2019 hier onder.

Heb je ideeën voor Winter Wonderland of wil je jouw activiteit onder de aandacht brengen, neem dan contact op met Cleo Mulder via [email protected].

Ook als je als binnenstadondernemer Winter Wonderland wilt meenemen in je eigen promotie, kunnen we je ondersteunen. Met beeldmateriaal bijvoorbeeld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over de volgende editie van Winter Wonderland? Kijk op de Winter Wonderland pagina van Uit in Enschede.