Muzikale belevenis in de binnenstad

Tijdens Enschede, Muziek in de Straten voel je de muzikale vibe in de binnenstad. Een aantal weekenden in het voorjaar trakteren we het winkelend publiek op muzikale en culturele activiteiten. Dat doen we samen met verschillende partners in de stad. Met het concept onderscheiden we Enschede van andere winkelsteden en maken we het winkelen nog aantrekkelijker.

Paraplu voor andere evenementen

Enschede, Muziek in de Straten is een paraplu voor een aantal evenementen in de stad, zoals Twents Gitaar Festival, Week van de Amateurkunst, Kunsten op Straat en de Culturele Zondag. Onder de vlag van Muziek in de Straten brengen we deze festivals onder de aandacht bij het publiek. Samen met de organisatoren van de festivals zorgen we voor een groot bereik en een boeiend programma voor jong en oud. Met gitaren en andere muziekinstrumenten in de bomen, muzieknoten boven de winkelstraten en muzikale kunstwerken van kunstenaar Jelle de Graaf, valt er veel te zien en beleven in binnenstad. Doel van dit concept is om winkelen sfeervoller te maken, zodat bezoekers een positief gevoel aan de stad en aan het winkelen overhouden.

Binnenstad als muzikaal toneel

Heb je ideeën voor Enschede, Muziek in de Straten, of wil je zelf iets organiseren, neem dan contact op met Marc Lemm ([email protected]).

Ook als je als binnenstadondernemer Enschede, Muziek in de Straten, wilt meenemen in je eigen promotie, kunnen we je ondersteunen. Met beeldmateriaal bijvoorbeeld. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over de volgende editie van Enschede, Muziek in de Straten? Kijk op Uit in Enschede.