Promoot jouw evenement

Ben je een ondernemer of organisatie in de toeristische, recreatieve of culturele sector? Dan kunnen we je helpen om reclame te maken voor je activiteit of evenement in Enschede. Wij bereiken met onze promotiemiddelen een groot publiek.

Online middelen inzetten

Het vrijetijdsaanbod van Enschede vermarkten we online met onze Nederlandse, Duitse en Engelse websites www.uitinenschede.nl, www.stadtenschede.de en www.visit-enschede.com. Daarnaast zijn we actief op Facebook en Instagram. Bekijk het bereik en de mogelijkheden.

Buitenreclame maken

Zichtbaarheid op straat is belangrijk om naamsbekendheid te vergroten en bezoekers naar je evenement te trekken. We bieden je verschillende middelen om buiten reclame te maken.

Enschede City Magazine

In het Enschede City Magazine geven we tips voor de beste Enschede-ervaring. Bezoekers kunnen het magazine meenemen bij alle overnachtingslocaties en op toeristische hotspots in Enschede en omgeving. Het magazine verschijnt in het Nederlands, Engels en Duits. Staat jouw evenement, activiteit of bedrijf er al in? We maken elk jaar een nieuwe uitgave.

Adverteren: wat is er mogelijk?

Wil je meer aandacht vragen voor je evenement? Kies dan voor een advertentie in een van onze promotiemiddelen. Je kan adverteren op onze website, in onze Uitagenda en in het Enschede City Magazine. Bekijk op deze pagina het bereik en de tarieven en overleg wat het beste bij jouw evenement past.

 

MEER WETEN OVER EVENEMENTPROMOTIE? NEEM CONTACT OP MET

Contact